Dato: 27-02-2022
Tid: 14.00
Sted: Quedens Gård
Fastelavn er som bekendt indledningen til den 40 dages lange faste inden påsken. – I fastelavnsugen smovsede man i al den dejlige mad, der var forbudt under fasten, -og så var alle de gængse normer sat ud af spil: selv ”pæne” borgere kunne tillade sig at være skøre!! - Så fastelavn giver os en mulighed for at udleve vores drømme, - at forklæde os som den vi inderst inde beundrer eller kunne tænke os at være!
For at holde denne tradition i hævd inviterer Det antikvariske Selskab børn og barnlige sjæle til en festlig eftermiddag med tøndeslagning i Quedens Gaard. Vi fastholder ikke skikken med en levende kat i fastelavnstønden, men Rådhus Conditoriet vil atter forsyne os med sine uovertrufne fastelavnsboller, mens Café Quedens serverer varm kakao for os. Så vi kan garantere en festlig eftermiddag!

Fra kl. 13.00 vil børn og barnlige sjæle kunne få lagt en flot makeup med rigtig teatersminke, og kl. 14.00 synges tøndeslagningen ind med slikfyldte tønder til de forskellige aldersgrupper.
Og så starter tøndeslagningen, kåring af kattekonge og –dronning samt en præmie til den bedst udklædte. - Slip fantasien løs og kom med jeres farverige børn!