Sydvestjyske Museers gavefond. Igen.

Vi kom i mål i 2016 – og køber udstyr til foredragssal for gavebeløbet
Det lykkedes i 2016 at komme godt i mål med Sydvestjyske Museers gavefond. Der kom bidrag for næsten 25.000 kr. Tusind tak for hjælpen. Det betyder, at vi nu kan få refunderet en højere momsprocent. Vi kender ikke størrelsen endnu, men vi er blevet godkendt af Skat.

Hvad angår selve beløbet i gavefonden, besluttede vi, at bestyrelserne for de to museumsforeninger (Antikvarisk Samling i Ribe og Esbjerg og Omegns Museumsforening) skulle bestemme, hvad pengene skulle gå til i et samspil med museets ledelse. Museumsforeningerne har indstillet, at vi denne første gang skal bruge penge på forbedret AV-udstyr i foredragssalen på Museet Ribes Vikinger. Vi er derfor ved indkøbe et noget større lærred og en endnu skarpere projektor. Det er i høj grad noget, som museets gæster og de mange tilhørere til foredrag og arrangementer vil få stor glæde af.

Nu gælder det 2017

Vi skal hvert år samle bidrag ind fra minimum 100 personer, som hver giver mindst 200 kr. Lykkes det, vil vi sandsynligvis kunne få omkring 100.000 kr. mere tilbage i moms gennem den statslige momskompensationsordning. Vi beder derfor igen om jeres støtte.

Selve gavebeløbet vil som sidst blive lagt i en pulje til brug for kommende projekter eller til indkøb af særligt udstyr. Det vil blive besluttet i samarbejde med de to museumsforeninger.
Hvad gør man, hvis man ønsker at støtte museet? Man kan vælge en af to muligheder:

- Enten at indsætte beløbet i Sydbank på reg.nr. 7712, kontonr. 1024343,

- Eller bruge swipp eller mobilepay, tlf. nr. 6168 4193.
Det er meget vigtigt at oplyse navn og adresse. Hvis man ønsker at få skattefradrag, skal man også oplyse cpr.nr. Så får man automatisk fradrag på beløbet på sin årsopgørelse fra Skat.
Har man spørgsmål, kan man kontakte administrationschef Henrik H. Kristensen på tlf.
2935 7891 eller henvende sig til mig på tlf. 2935 8512 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Mange hilsner

Flemming Just Museumsdirektør